Единствените, които ги е страх от избори са ПП-ДБ. Българинът

...
 
Единствените, които ги е страх от избори са ПП-ДБ. Българинът
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Единствените, които ги е страх от избори са ПП-ДБ

 

„ Единствените, които ги е боязън от избори са ПП-ДБ. Българинът не е изтощен да върви на избори, българинът е погнусен от това, което се следи през последните години – срамни обединения, безпринципно молене и през днешния ден видяхме за следващ път апогея на това, което следим в последните 35 години. “ Това съобщи от парламентарната естрада депутатът Цончо Ганев от „ Възраждане “.

По думите му хората са отвратени от избори.

Ганев чака Конституционният съд най-сетне да влезе в ролята си и да върне измененията в Конституцията и сложи въпроса, какво ще кажат тогава от ПП-ДБ на своите гласоподаватели.

„ Честно казано на огромна част от вашите гласоподаватели им съчувствам и разбирам за какво са отвратени от вас. Голямата част от вашите гласоподаватели са положителни българи, които са видели някаква вяра във вас, само че вие пропиляхте тази вяра ”, добави той.

„ Единствените, които ги е боязън от избори са ПП-ДБ. Страх ги е от личните им гласоподаватели. Страх ги е от тези гласоподаватели, които имат глави на раменете си и знаят, че няма да ги поддържат повече ”, уточни той.

„ Думата „ харакири ” от през днешния ден има ново значение – „ хараКиро ”. Ти си „ сбогом “ на идващите избори. “ Това съобщи по-рано депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов, напомня SafeNews.

„ Вие говорите за съблюдаване на думата, нали по този начин? Слушаме ви пет минути по какъв начин говорите за съблюдаване на думата. А преди година и половина нали щяхте да вкарате Бойко Борисов в пандиза? „ 12 години стигат с ГЕРБ, би трябвало да пенсионираме Борисов, би трябвало да го вкараме в пандиза ”. Да, ти арестува Бойко Борисов, собственоръчно. И в този момент ми приказваш от трибуната за съблюдаване на думата. “

Парламентът гласоподава отхвърли на Мария Габриел от поста министър-председател. Според ГЕРБ техните сътрудници във властта са траяли да слагат условия, с цел да се случи ротацията и последно поискали да бъде заменен министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

От ПП-ДБ обаче обясниха поставената точка в договарянията като отвращение от страната на ГЕРБ-СДС за промени в правосъдната система, службите за сигурност и регулаторите.

С отхвърли на Габриел се смята, че първият мандат е несбъднат

„ Бойко Борисов откри, че към този момент може да ръководи без ПП-ДБ и реши, че това става посредством избори. ГЕРБ и Движение за права и свободи се намират в добра кондиция за сделки и ще би трябвало да „ напазаруват “ нужните им субекти “.Това сподели някогашният представител на служебните държавни управления Антон Кутев.

Кутев е на мнение, че се подценява рухването на резултатите на ПП-ДБ. Той не има вяра, че те повече ще влязат в ръководството. По негови думи поръчката е била за съществени промени и битка с корупцията, които не са се случили.

По-рано водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи в коридорите на Народното събрание, че доста е желал да има избори. От своя страна, Делян Пеевски сподели, че „ мисля, че е ясно, че отиваме на избори. Всичко друго, което се случва, е някакъв фарс и тъга. Няма смисъл. Нека всички да запазят достолепието си и да отидем да забележим какво доверие ще ни дадат хората. “

Източник: NOVA

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР